INREDNINGSUPPDRAG

I väl fungerande miljöer höjs livskvalitén för människor i både privata och offentliga rum.

Med kreativa lösningar, genomtänkta funktioner och enhetlig stil i val av färger, möbler och inredning hjälper vi er att skapa snygga och hållbara miljöer över tid. Vi utgår från era visioner och önskemål, projektets förutsättningar och vår erfarenhet av att se helheten.

Du är välkommen att kontakta oss i stort som smått. Kanske behöver du ett bollplank eller hjälp med att koordinera och genomföra ditt privata eller företagets inredningsprojekt.

Vi har ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga hantverkare, leverantörer av möbler och inredning som vi kan samarbeta med i olika projekt.

KONTAKT: Agneta Enzell Inredningskoordinator,  BYHUSET  070-312 50 66.  info@byhuset.se

BILDERNA VISAR NÅGRA EXEMPEL FRÅN TIDIGARE GENOMFÖRDA UPPDRAG. KLICKA PÅ TEXTEN I BILDEN OM DU VILL SE MER.

OMBYGGNAD TILL LÄGENHETER. Planering, koordinering, inredning och målning. Uppdraget var att bygga moderna lägenheter i ett gammalt oisolerat timmerhus. Utmaningen blev att skapa lägenheter enligt dagens byggkrav och boendestandard, samtidigt som vi ville behålla husets karaktär och ursprungliga planlösning. Vi bevarade och rekonstruerade befintliga ytskikt och lät den ny inredning bli en kontrast mot det gamla.2019-12-06T12:55:07+00:00

INSPIRATIONS – OCH INREDNINGSREPORTAGE

I början av 2009 publicerades vårt första inredningsreportage från Jämtland i tidningen Lantliv. Sedan dess har jag tillsammans med duktiga fotografer haft glädjen att koordinera, styla och skriva inspirations-och inredningsreportage från både Jämtland och andra delar av Sverige.

Kontakta mig gärna om du har tips på personliga hem som du tror passar i ett reportage och kan inspirera andra!

KONTAKT: Agneta Enzell Inredningskoordinator,  BYHUSET  070-312 50 66.  info@byhuset.se

BILDERNA VISAR NÅGRA EXEMPEL PÅ TIDIGARE REPORTAGE.  KLICKA PÅ TEXTEN I BILDEN FÖR ATT SE HELA REPORTAGET.