MILJÖER SOM HÅLLER ÖVER TID

Med kreativa lösningar hjälper vi er att skapa privata och offentliga rum som håller över tid både i stil och kvalitet. Utifrån era önskemål och projektets förutsättningar förverkligar vi era visioner tillsammans!

KONSULTATION – OFFENTLIG MILJÖ – PRIVATA RUM – HOMSTYLING – KONTORSSTYLING – EVENT – UTSTÄLLNINGAR

Inget uppdrag är det andra likt, varje nytt projekt har sina specifika utmaningar. Du är välkommen att kontakta mig i stort som smått, kanske behöver du en projektkoordinator? eller någon att bolla idéer med? Oavsett dina funderingar tveka inte att höra av dig!

INTRODUKTIONSMÖTE, Vi börjar med ett introduktionsmöte – Utifrån behov, önskemål och vision diskuterar vi möjligheter och lösningar. Projektets omfattning, vad ni saknar och vilka förväntningar som finns på resultatet.

TIDSPLAN & OFFERT, Efter det presenterar jag en sammanfattning av projektet med tidsplan och offert baserad på önskemål, behov och budget för ert specifika projekt. Jag har ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga hantverkare, möbelleverantörer, fotografer och grafisk formgivare som jag kan samarbeta med i olika projekt om så önskas.

AGNETA ENZELL, INREDNINGSKOORDINAOR, KONTAKT: 070-312 50 66 info@byhuset.se

Under tjugo år har jag jobbat med uppdrag i privat och offentlig miljö. Uppdragen har varierat från  konsultationer till att planera och koordinera hela inredningsprojekt, eller att ex. designa mässmontrar, event och utställningar. I samarbete med duktiga fotografer har jag koordinerat, stylat och skrivit inspirations-och inredningsreportage för inredningsmagasin som Lant Liv, Hus & Hem mfl.

EXEMPEL PÅ TIDIGARE UPPDRAG OCH REPORTAGE SER DU HÄR NEDAN. KLICKA PÅ BILDERNA FÖR MER INFORMATION

LÄGENHETER. Privat projekt. UPPDRAG: Planera och rita moderna lägenheter i ett gammalt oisolerat timmerhus. Utmaningen blev att skapa lägenheter enligt dagens byggkrav och boendestandard, samtidigt som vi ville behålla husets karaktär och ursprungliga planlösning. Vi bevarade och rekonstruerade befintliga ytskikt och lät den ny inredning bli en tydlig kontrast mot det gamla.2020-04-16T13:28:32+00:00
KAFÉ, UPPEHÅLSRUM, PERSONALRUM MM. Jämtlands Gymnasieförbund. UPPDRAG: Koordinera och installera inredning, möbler och konst i Gymnasiebyns kafé, uppehållsrum, korridorer och offentliga utrymmen på Gymnasiebyn Wargentin och Fyrvalla. Jämtlands Gymnasieförbund.2020-04-14T14:45:43+00:00
KONTOR/MÖTESRUMSRUM, Landshövdingen Jämtlansd län. UPPDRAG: Renovering, ytskikt och färgsättning. Helhetslösning med möbler och inredning utifrån temat ”Ljust & Fräscht med skandinavisk design”. Landshövding Britt Bohlin, Länsstyrelsen Jämtlands län.2020-04-16T13:31:04+00:00

EXEMPEL PÅ TIDIGARE REPORTAGE, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE HELA REPORTAGET