INREDNINGSUPPDRAG SOM HÅLLER ÖVER TID

Mitt mål är att med kreativa lösningar hjälpa er att skapa miljöer som ska hålla över tid både i stil och kvalitet. Vi utgår från projektets förutsättningar och era önskemål. Tillsammans förverkligar vi era visioner!

KONSULTATION – OFFENTLIG MILJÖ – PRIVATA RUM – HOMSTYLING – KONTORSSTYLING – EVENT – UTSTÄLLNINGAR

Inget projekt är det andra likt, varje uppdrag har nya intressanta och roliga utmaning att lösa. Du är välkommen att kontakta mig i stort som smått, kanske behöver du en projektkoordinator? eller någon att bolla idéer med? Oavsett tveka inte att höra av dig!

Vid ett första introduktionsmöte går vi igenom projektets förutsättningar. Efter det lämnar jag en offert baserad på önskemål, behov och budget för ert specifika projekt. Jag har ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga hantverkare, möbelleverantörer, fotografer och grafisk formgivare som jag kan samarbeta med efter behov i olika projekt.

AGNETA ENZELL, INREDNINGSKOORDINAOR, KONTAKT: 070-312 50 66 info@byhuset.se

Under tjugo år har jag jobbat med uppdrag i privat och offentlig miljö. Uppdragen har varierat från  konsultationer till att planera och koordinera hela inredningsprojekt, eller att ex. designa mässmontrar, event och utställningar. I samarbete med duktiga fotografer har jag koordinerat, stylat och skrivit inspirations-och inredningsreportage för inredningsmagasin som Lant Liv, Hus & Hem mfl.

EXEMPEL PÅ TIDIGARE UPPDRAG, KLICKA PÅ BILDERNA NEDAN FÖR MER INFORMATION

LÄGENHETER. UPPDRAG: Att planera och rita moderna lägenheter i ett gammalt oisolerat timmerhus. Utmaningen blev att skapa lägenheter enligt dagens byggkrav och boendestandard, samtidigt som vi ville behålla husets karaktär och ursprungliga planlösning. Vi bevarade och rekonstruerade befintliga ytskikt och lät den ny inredning bli en tydlig kontrast mot det gamla.2020-03-14T15:08:47+00:00
KAFÉ, UPPEHÅLSRUM, PERSONALRUM MM. UPPDRAG: Beställa och koordinera inredning, möbler och konst i Gymnasiebyns kafé, uppehållsrum, korridorer och offentliga utrymmen på Gymnasiebyn Wargentin och Fyrvalla. Jämtlands Gymnasieförbund.2020-03-14T15:25:39+00:00

EXEMPEL PÅ TIDIGARE REPORTAGE, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE HELA REPORTAGET