BY INREDNINGSSTUDIO

MILJÖER SOM HÅLLER ÖVER TID: Med kunskap, nyfikenhet och stort engagemang hjälper vi er att skapa personliga miljöer med stil och kvalitet som håller över tid.

Inspirerande arbetsplatser, kreativa skolmiljöer, ett stilrent kontor, ett mysigt personalrum, det perfekta köket eller en hall med smarta funktioner. Vi älskar att tänka helhet och logistik och att få skapa miljöer som kan göra människors vardag lite bättre.

Kontakta oss när du vill bolla dina idéer, eller behöver hjälp att koordinera ditt projekt!

INREDNINGSKONSULTATION: Kanske behöver du hjälp att bolla en idé, diskutera färgsättning, förvaringslösningar, logistik eller förslag på hur du kan möblera? Hör av dig så bokar vi en tid! För en konsultation på plats hos er eller i vår studio tar vi betalt per timme.

INREDNINGSKOORDINATOR: Har du ett projekt som kräver mer än några timmar? Då börjar vi med ett kostnadsfritt introduktionsmöte där ni får presenterar projektet, era behov, visioner och förväntningar. Samt i vilken omfattning vi kan hjälpa er. Efter introduktionsmötet tar vi fram en offert med projektbeskrivning och tidsplan för vårt kommande arbete. Efter ert godkännande av offerten kör vi igång projektet.

KONTAKT: Agneta Enzell, Inredningskoordinator 070-312 50 66 info@byhuset.se

Under tjugo år har Agneta jobbat med olika inredningsuppdrag för offentlig miljö och privata hem. Uppdragen har varierat från konsultationer till att designa och koordinera hela inredningsprojekt, mässmontrar, event och utställningar. I samarbete med fotografer har hon jobbat som bildstylist och skribent och koordinerat inredningsreportage till LantLiv, Hus & Hem och andra magasin.

Vi har ett väl inarbetat kontaktnät med möbelleverantörer, hantverkare, fotografer och grafiska formgivare som vi gärna samarbetar med i olika projekt.

NÅGRA EXEMPEL PÅ TIDIGARE UPPDRAG OCH REPORTAGE UNDER ÅREN SER DU HÄR NEDAN. KLICKA PÅ BILDERNA FÖR MER INFORMATION

LÄGENHETER. Privat projekt. UPPDRAG: Planera och rita moderna lägenheter i ett gammalt oisolerat timmerhus. Utmaningen blev att skapa lägenheter enligt dagens byggkrav och boendestandard, samtidigt som vi ville behålla husets karaktär och ursprungliga planlösning. Vi bevarade och rekonstruerade befintliga ytskikt och lät den ny inredning bli en tydlig kontrast mot det gamla.2020-04-16T13:28:32+00:00
KAFÉ, UPPEHÅLSRUM, PERSONALRUM MM. Jämtlands Gymnasieförbund. UPPDRAG: Koordinera och installera inredning, möbler och konst i Gymnasiebyns kafé, uppehållsrum, korridorer och offentliga utrymmen på Gymnasiebyn Wargentin och Fyrvalla. Jämtlands Gymnasieförbund.2020-04-14T14:45:43+00:00
KONTOR/MÖTESRUMSRUM, Landshövdingen Jämtlansd län. UPPDRAG: Renovering, ytskikt och färgsättning. Helhetslösning med möbler och inredning utifrån temat ”Ljust & Fräscht med skandinavisk design”. Landshövding Britt Bohlin, Länsstyrelsen Jämtlands län.2020-04-16T13:31:04+00:00

EXEMPEL PÅ TIDIGARE REPORTAGE, KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE HELA REPORTAGET